Refs

Arnaud Vanhamme- Master in Chemie

Voorbereiding masterproof presentatie: De begeleiding die werd gegeven door Vamiks omtrent mijn masterproef presentatie was van zeer hoogstaande kwaliteit. Vamiks zorgde voor een persoonlijke en tevens zeer professionele aanpak van het probleem. Na deze begeleiding heb ik zeker heel wat kunnen bijleren op een korte tijdsspanne. De ratio van bijleren/nodige uitleg lag uitermate hoog.

Vamiks raad ik zeker aan voor een boeiende en leerrijke begeleiding van projecten en voorstellingen van projecten.

Sofie Blockx - Rascals-in-Eden

Mik werkt regelmatig voor onze zaak aan productbeschrijvingen op onze website in 2 talen (Nederlands/Engels) op zelfstandige basis. Na een korte uitleg was ze snel vertrokken met het systeem en de taak. Ze werkt erg zelfstandig en dat appreciëren we ten zeerste omdat we het zelf heel druk hebben. Ze aarzelt echter niet om contact te nemen als er problemen zijn en ook dat vinden we erg goed. Vanuit een verleden weten we dat ze ook vele andere talenten heeft en multi-inzetbaar is. We zijn tevreden van haar en haar werk en zullen zeker niet aarzelen in de toekomst nog beroep op haar te doen.

Mira Huypens - Leef!

Op KBC werkte ik regelmatig samen met Mik. Mik is een creatieve duizendpoot, die mij steeds inspireert om extra out-of-the-box te denken. Met haar energieke dynamiek staat zij steeds klaar om de 100% van zichzelf te geven. Ik vind het steeds om te zien hoe Mik het mensgerichte aspect weet te koppelen aan het optimalisatiegerichte.

Vandaag ben ik blij dat ik regelmatig beroep kan doen op Mik om mijn ontwerpen en concepten in een creatief jasje te gieten, waarbij ze niet alleen oog heeft voor het 'mooie', maar ook voor het kwalitatieve.

Samenwerken met Mik is steeds top.

Guy Vermeulen - Project- and change manager bij Go!

Ik heb Mik leren kennen tijdens een groot project bij KBC. Mik had er een sleutelrol en was de liaison tussen business en ICT. Verder nam ze ook een groot deel van de opleidingen voor de eindgebruikers ter harte. Het schrijven van documentatie en handleidingen is haar dan ook niet vreemd. Mik is een enthousiast persoon met het hart op de juiste plaats. Gedreven, collegiaal, integer en intelligent. Haar flexibiliteit en persoonlijkheid maakten vaak het verschil en droegen sterk bij tot het slagen van het project.

​

Bernard Lernout - former owner 'Leerhof' and poineer Thinking like Da Vinci

I worked with Mik when she was responsible for Personal Development and Training at KBC. I worked with Inge Provost as a co-trainer for Mind Mapping Training. Both Inge and myself are impressed by Mik's qualities as a driven and highly committed Training Developer and Leader. She challenged us to deliver top quality training and coaching, and our customer relationship was pleasant, honest and open.

Jeroen Van Hattum - co-owner Hostmanship Development Group Benelux

Enthousiast, gedreven, kleurrijk en een groot hart voor mensen, persoonlijke ontwikkeling en dienstverlening. Zomaar een aantal woorden zoals ik Mik heb leren kennen ik de afgelopen 10 jaar binnen verschillende projecten ten dienste van de KBC bank. Altijd opgewekt en met een scherp oog voor details wil ik haar met plezier en van harte aanbevelen. Gewoon een erg fijn mens om mee samen te werken!

Inge Provost - Owner, brainconsult and Professional Training & Coaching Consultant

Ik heb jarenlang als zelfstandig trainer samengewerkt met Mik bij KBC. Mik is zeer gedreven, professioneel en enthousiast. Als'leerexperte' is ze vanzelfsprekend leer- en nieuwsgierig en steeds op zoek naar de nieuwste technieken en modellen. In professionele relaties is Mik open, communicatief en verbindend.

>